Om oss

Specialister på service och reparation


Vi är inte generalister utan har aktivt valt att fokusera på service, reparationer och renoveringar. Vår kompetens och erfarenhet inom dessa områden gör oss därför till specialister snarare än generalister inom ljud- och Hi-Fi. 

NöjdhetsgarantiVi erbjuder tre månaders garanti på utförd service så att du i lugn och ro kan testa din apparat efter reparation.

Medarbetare

Okhan

VD/Reparatör, rörteknik

Okhan är utbildad musiklärare vid Musikhögskolan i Malmö och startade Vatansever Ljud 2015 på grund av sitt stora intresse för rörteknik och elektronik. 

Johannes

Reparatör, Pro Audio

Johannes har undervisat i elektronik på LTH i 8 år. Numera använder han sin kompetens för att laga pro audio, syntar, trummaskiner, bandspelare m.m.
Spetskompetens: Syntar.

Mats

Reparatör, Hi-Fi

Mats är ubildad civilingenjör och har ett brinnande intresse för Hi-Fi och radio. Har du något som inte fungerar tillfredställande? Mats servar gärna din radio, skivspelare eller förstärkare.

Axel

Reparatör, Pro Audio/Hi-Fi

Axel har tidigare arbetat med försäljning av elektronikkomponenter och har dessutom flerårig erfarenhet av reparation av bl. a. gitarrförstärkare och pedaler.